Nekompletný bankový sektor - Holík, P.
Podporná banka - špeciálna úverová inštitúcia na podporu rozvoja malého a stredného podnikania. Jej funkcie. Autonómne rozhodovanie podpornej banky bez zásahov štátu. Vstup na miestny a neskôr na medzinárodný kapitálový trh.