Platební karty v roce pět - Machala, Karel
Bezhotovostné platenie v ČR. História platobných kariet. Druhy platobných kariet v ČR. Výhody platobných kariet. Sieť bankomatov v ČR. Zoznam členov Združenia pre bankové karty v ČR. Svetové spoločnosti, špecializujúce sa na platobné karty. Prepojenie českých bánk na svetové spoločnosti v oblasti bezhotovostného styku.