Platobný systém na Slovensku Komerčná príloha - Žilavý, P.
Systém bezhotovostného platobného styku. Čipové karty, tzv. Smart Card. Elektronická peňaženka - platobná karta ako alternatíva hotovosti. "Elektronické peniaze". Home banking - jedna z foriem komunikácie medzi klientom a bankou.