Skúsenosti z bezhotovostného platobného styku v zahraničí Komerčná príloha - Lesáková, Ľubica
Rast podielu platobných nástrojov v platobnom styku. Výhody používania platobných kariet. Nebankoví vydavatelia platobných kariet. Používanie platobných kariet v oblasti predaja pohonných hmôt. Používanie platobných kariet v oblasti telekomunikácií. Platobné karty v medzinárodných autopožičovniach. Platobné karty v obchodných domoch a supermarketoch. Zákaznícke a klubové karty. Rozvoj technológií v oblasti rozširovania bezhotovostného platenia.