Smernica Rady Európskych spoločenstiev. 2
Smernica z 20. decembra 1985 o koordinácii právnych predpisov a správnych aktov, ktoré sa vzťahujú na organizácie pre kolektívne investovanie do cenných papierov (OKICP), v znení smernice rady z 22. marca 1988 (85/611/EHS) a (88/220/EHS). Charakteristika Oddielov V-VI.