Tradícia a dynamika súčasnosti - Werner, P.
Vedúci zastúpenia Dresdner Bank v Bratislave Peter Werner o dôvodoch rozšírenia aktivít druhej najväčšej nemeckej banky na Slovensko. Finančná stratégia banky, dôraz na komplexnosť služieb. Diferencovaný prístup zohľadňujúci špecifiká reformných krajín. Výhody slovenskej ekonomiky pre zahraničných investorov.