Užitečná finanční služba - factoring
Vysvetlenie pojmu factoring. Využitie pri podpore rastu firmy. Krátkodobé financovanie obratu firmy. Factoringové poplatky. Výhody factoringu v porovnaní s úverovaním pohľadávok.