Záujmy bez protikladov - Straško, Jozef
Viceprezident Slovenskej sporiteľne Ing. Jozef Straško o reštrukturalizácii bankovníctva a stratégii finančnej politiky komerčných bánk na Slovensku. Banková stratégia Slovenskej sporiteľne.