Menový vývoj podľa programu NBS - Kovalčík, J.
Menový vývoj podľa NBS v zhode s menovým vývojom na Slovensku na začiatku r.1995. Banky a znižovanie úrokových sadzieb. Pokles medziročnej inflácie. Bilancia obchodná. Posilnenie devízových rezerv a rast vývozu. Dynamický rast úverov. Stav korunových vkladov. Revalvačné očakávania. Zmena dynamiky vo vývoji clearingového salda. Zrušenie clearingu.