Alfou a omegou ďalej zostávajú priame obchody Príloha Hospodárskych novín - Legéň, A.
Hodnotenie vývoja na slovenskom trhu s cennými papiermi v prvých deviatich mesiacoch r. 1995. Nepatrné zmeny po dosiahnutí pozitívnych makroekonomických výsledkov a novelizácii zákona o cenných papieroch. Vývoj cien bankových akcií, akcií spoločností chemického priemyslu, strojárstva, hutníctva, stavebníctva a akcií investičných fondov. Obchodovanie s opciami. Obchody s dlhopismi.