Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem očami slovenských a českých médií. Nízka aktivita domácich a nezáujem zahraničných investorov spôsobili defenzívu slovenského kapitálového trhu. Poľské akcie sa zotavili o 25 percent. Podľa A.M. Húsku sú dôsledkom kupónovej privatizácie málo adresní vlastníci. Privatizované spoločnosti zakladajú spoločné podniky so zahraničnými partnermi. Komodity na svetových trhoch.