Firmy a kapitálový trh
Z obsahu prílohy: Svet firiem očami slovenských a českých médií. Reštituent - akcionár získa v priemere dividendy 4 200 korún. Hydrostav ostáva naďalej v rukách štátu. Krajiny EÚ začínajú neistý proces budovania užších vzájomných väzieb. Privatizované spoločnosti investujú do modernizácie. Valné zhromaždenie akcionárov fondu VÚB Kupón potvrdilo zámer znížiť základné imanie. Komodity na svetových trhoch.