Firmy a kapitálový trh
Výsledky hospodárenia za r. 1994: Harvardský dividendový fond investičný fond Slovakia, a.s., Harvardský rastový investičný fond Slovakia, a.s., Tatra Kupón Fond i.f.a.s., VÚB Kupón investičný fond, a.s., Internationale Nederlanden Bank N.V., Tatra banka, a.s. Bratislava, VÚB, a.s. Bratislava, VSŽ, a.s. Košice riadiaca spoločnosť. RM-Systém Slovakia. Komodity na svetových trhoch (farebné kovy, pšenica, cukor). BOB Bratislava, BCP Bratislava.