Firmy a kapitálový trh
Tesla, a.s. Stropkov nadväzuje spoluprácu s americkou firmou AT and T. Banky. Spor SR a ČR o lesy Zbrojovky, a.s. Vsetín. Obchodovanie na kapitálovom trhu. RM-Systém Slovakia. BCPB - výsledky obchodovania v r. 1995. Firmy a kapitálové trhy vo svete. Peňažné a devízové trhy. Najvýznamnejšie priame predaje v privatizácii v r. 1995. Komodity na svetových trhoch: farebné kovy, kukurica, ropa a ropné produkty. Databanka.