Hvězda ČR na finančním nebi opět stoupla
Jarný rebríček úverovej bonity jednotlivých krajín sveta podľa časopisu Institutional Investor. Bodové hodnotenie z pohľadu medzinárodných bankérov u 135 krajín sveta podľa výhľadu ekonomiky krajín, zadlženosti, finančnej situácie, politickej situácie a ďalších ukazovateľov. Tabuľkové spracovanie poradia jednotlivých krajín sveta na jar 1995 a porovnanie s poradím na jeseň 1994. Analýza jednotlivých regiónov sveta.