Kapitálový trh v SR zatiaľ neplní svoju alokačnú funkciu v plnom rozsahu - Baláž, Vladimír
Funkcia kapitálového trhu. Emisie na primárnom trhu. Sekundárny trh - obchody na Burze cenných papierov v Bratislave. Reálne investície. Postavenie kapitálového trhu na Slovensku.