Nové emisie štátnych dlhopisov vlani presiahli 38 mld Sk - Mlynka, T.
Emisie štátnych dlhopisov, obchodovanie s emisiami na BCPB, štruktúra vlastníkov emisií, emisie neštátnych dlhopisov a výnosová krivka v r. 1995. Banky nakúpili v r. 1995 štátne dlhopisy za vyše 37 mld Sk. Vkladové certifikáty bánk. Stiahnutie prebytočnej likvidity z obchodných bánk.