Obchodovanie jednoznačne ovplyvnil záver roka Príloha Hospodárskych novín - Krúpa, P.
Hodnotenie decembra 1995 na mimoburzovom trhu RM-Systému Slovakia. Indexy RM-S. Mesačný vývoj obchodovania v priebežnej aukcii (kompletné a anonymné obchody). Priame a registrované priame obchody. Najobchodovanejšie spoločnosti v priebežnej aukcii.