Obchody na parkete BCPB v roku 1995 stagnovali - Vechter, Juraj
Obchodovanie na BCPB v r.1995. Štruktúra obchodov, oživenie obchodu so štátnymi dlhopismi. Objem burzových obchodov s kótovanými akciami a objem obchodov s nekótovanými akciami. Oznamovanie spoločného kurzu BCPB a RM-S, tzv. spoločný priemerný kurz akcií. Grafický vývoj akciového indexu SAX za r.1995 a na začiatku r.1996.