Perspektíva dlhopisov na Slovensku - Šnajdr, R.
Rozvoj trhu s dlhopismi r. 1995 napomáhajú zlepšujúce sa makroekonomické ukazovatele. Nové dlhopisové emisie. Štátne, komunálne, podnikové a bankové dlhopisy. Vývoj na trhu dlhopisov mimoriadne priaznivý pre investorov. Predpokladaný vývoj do konca r. 1995.