Prvé emisie hypotekárnych záložných listov očakávajú v Čechách v druhom polroku - Gossányi, Vojtech
Novelizácia zákona o dlhopisoch v Českej republike. Cieľ novelizácie. Nosná časť nového zákona o emisii hypotekárnych záložných listov. Systém hypotekárneho úverovania. Výšky hypotekárnych úverov. Definícia hypotekárneho úveru podľa zákona. Problematika dlhodobých úverov na nehnuteľnosti, ktoré by slúžili na bývanie. Hypotekárne banky v ČR. Vysoký záujem o hypotekárne úvery.