Smernica Rady Európskych spoločenstiev. 3
Záverečné časti Smernice Rady Európskych spoločenstiev z 20.12.1985 ku koordinácii právnych predpisov a správnych aktov, ktoré sa vzťahujú na organizácie pre kolektívne investovanie do cenných papierov, v znení smernice rady z 22.3.1988 (85/611/EHS) a (88/220/EHS). Prílohy a Odporučenie Rady Európskych spoločenstiev.