Trhová cena ako štart pre investora Príloha - Sikela, R.
Špekulácie s akciami sa na BCP často objavujú práve na konci roka. Hlavné faktory, ktoré charakterizujú investície: riziko a očakávaná výnosnosť. Rozdielne ceny na trhoch. Strategický a špekulatívny investor. Vplyv strategického investora na cenu akcie. Príklad Bukózy.