V zložení indexu SAX sú štyri nové akcie Slovenský akciový index má od 12. mája nové zloženie - Cabadaj, M.
Nové zloženie indexu SAX (Slovenský akciový index) od 12. mája 1995, ktorý je oficiálnym indexom Burzy cenných papierov v Bratislave. Konštrukcia indexu. Nové zloženie indexu. Pôvodné zastúpenie akcií v indexe. Akcie najväčších firiem.