Verejné obchodovanie s cennými papiermi na slovenskom finančnom trhu - Horniaková, Ľubica
Podstata finančného trhu a jeho členenie. Najdôležitejšie funkcie finančného trhu: mobilizačná, alokačná, redistribučná a selektívna. Peňažný trh a kapitálový trh. Verejné trhy s cennými papiermi (burza cenných papierov, mimoburzový trh).