Japonsko: úspory a úspěch
Príčiny a úspechy japonskej ekonomiky po vojne a do roku 1995. Analýza japonského hospodárskeho systému. Porovnanie s ostatnými vyspelými krajinami. Príčiny a dopady vysokej miery úspor v Japonsku podľa analytickej štúdie MMF. Názory autorov štúdie MMF. Názory analytikov na dôvody silnej fluktuácie cien. Poučenie z japonskej cenovej politiky.