Konjunkturálne zmeny v hospodárstve Rumunska Príloha Hospodárskych novín
Tendencie vo vývoji hospodárstva v Rumunsku po r. 1989. Predpoklady a náznaky oživenia. Situácia v rumunskom hospodárstve - hodnoty vybraných makroekonomických ukazovateľov. Vývoj rozsahu zahraničných investícií a štruktúry dovozu a vývozu.