Priemysel a stavebníctvo zaznamenali oproti kapitálovému trhu oživenie Príloha Hospodárskych novín
Vývoj vybraných makroekonomických ukazovateľov SR. Ukazovatele menového vývoja SR. Vývoj akciového indexu Sevis 100 so 7- a 21-dňovým kĺzavým priemerom. Prehľad objemu obchodov na BCP, BOB a RMS od januára do septembra 1995. Prehľad najobchodovanejších akcií v septembri 1995.