Slovenská ekonomika v kontexte vývoja svetovej ekonomiky. 1 Slovenská ekonomika v polovici roku 1995 - Komínková, Zora
Stručná rekapitulácia oživenia slovenskej ekonomiky od r. 1994 z makroekonomického hľadiska. Profitovanie z medzinárodnej hospodárskej konjunktúry. Dynamika zahraničného obchodu SR.