Slovenská ekonomika v kontexte vývoja svetovej ekonomiky. 3 - Komínková, Zora
Strednodobý výhľad vývoja svetovej ekonomiky - dôležitý informačný prameň na vypracovanie stratégie ekonomického rozvoja. Vývoj svetového outputu a obchodu podľa medzinárodných ekonomických a finančných inštitúcií. Rozdiely v intenzite oživenia medzi vyspelými a transformujúcimi sa ekonomikami.