Správa o vývoji hospodárstva Slovenskej republiky za január 1995
Vývoj slovenského hospodárstva za január 1995. Ceny a životná úroveň obyvateľstva. Maloobchodný predaj služieb v oblasti vnútorného obchodu, dopravy a zahraničného cestovného ruchu. Zahraničný obchod - obrat, celkový vývoz a dovoz. Vývoj situácie na trhu práce. Plnenie štátneho rozpočtu. Hlavné výrobné odvetvia: priemysel, stavebníctvo, poľnohospodárstvo.