Osobitosti zákona o veľkej privatizácii - Weiss, Peter
Z vystúpenia poslanca Národnej rady SR Petra Weissa na 9. schôdzi NR SR 6.9.1995. Nekontrolovateľný proces privatizácie. Výpredaj národného majetku. Nedostatočná informovanosť o privatizačných projektoch a o rozhodnutiach Fondu národného majetku SR.