Oživovanie hospodárstiev reformných krajín a úsilie o spomalenie recesie v Rusku Príloha Hospodárskych novín
Lepšie vývojové trendy krajín strednej a východnej Európy, než sa očakávalo. Odlišná situácia v Rusku - zníženie priemyselnej produkcie a ekonomickej aktivity podnikov. Možný pozitívny vplyv rastu exportného prepojenia Ruska s krajinami OECD.