Usmerňovanie dopytu a ponuky trhových služieb na mikroúrovni - Lesáková, Ľubica
Dva prístupy k riešeniu problému zosúlaďovania a hľadania rovnováhy medzi veľkosťou dopytu a ponukou prevádzkovej jednotky: 1. Usmerňovanie dopytu po trhových službách, 2. Usmerňovanie ponuky trhových služieb.