Vývoj vybraných slovenských trhových služieb za rok 1994
Stav tržieb za vybrané trhové služby. Podiel služieb vo verejnom a súkromnom sektore. Štruktúra tržieb za vybrané trhové služby v perc. Produktivita pracovníkov v službách. Obchodné služby, ktoré mali najväčší trhový podiel v r.1994.