Marketing v cestovním ruchu
Činnosť cestovnej kancelárie Čedok a jej marketingová stratégia. Hodnotenie najvýznamnejších veľtrhov cestovného ruchu - Holiday World a GO. Reklama v cestovnej kancelárii Globtour. Cestovné kancelárie v českých médiách.