Ponuka a propagácia. 4 - Gúčik, Marián
Analýza cieľovej skupiny cestovného ruchu. Výskum motivácie účastníkov cestovného ruchu. Význam poznania motívov účasti v cestovnom ruchu na segmentovanie trhu, orientáciu ponuky, zlepšenie kvality služieb, vypracovanie marketingovej stratégie a propagácie cestovného ruchu.