Regionálna politika a spolupráca alpských krajín v cestovnom ruchu
Aktuálnosť otázok regionálnej politiky a spolupráce v alpských krajinách s ohľadom na jednotný vnútorný trh Európskej únie. Účasť Švajčiarska a Rakúska na jednotnom vnútornom trhu. Rôzne stupne spolupráce v alpských regiónoch.