Veľkodistribúcia produktov cestovného ruchu vo Francúzsku - Trousset, M.-J
Nové formy distribúcie produktov cestovného ruchu, a to v obchodných domoch, rozvojom telematiky, alternatívnou distribúciou. Prvé pokusy komercializácie produktov cestovného ruch v supermarketoch. Prednosti veľkodistribúcie pri predaji produktov cestovného ruchu. Zmeny v distribučnej sieti cestovného ruchu.