Úlohy parkov a stredísk voľného času pri uspokojovaní potrieb cestovného ruchu - Beregszászi, P.
Rozdiely medzi parkom voľného času a strediskom voľného času v teórii cestovného ruchu. V súčasnosti existujú rôzne druhy parkov a stredísk voľného času. Spoločenské a zábavné parky ako súčasť infraštruktúry voľného času. Parky a strediská voľného času ako súčasť prímestských rekreačných oblastí.