Budovanie obchodných vzťahov so zákazníkmi - Baláž, Peter
Dobrý marketing je kombináciou kvality a kvantity. Potenciálny zákazník chce poznať firemné meno a ľudí z firmy. Rôzne metódy prezentácie firmy: veľtrhy, výstavy, kongresy, priamy písomný kontakt, reklama, komisie a asociácie, prednášky, semináre, panelové diskusie, pohostenie kľúčových zákazníkov.