Interný trh v podmienkach verejného sektora na príklade zdravotníckych služieb - Nemec, J.
Potreba hľadania rovnováhy mechanizmov verejného a súkromného sektora. Charakteristika mechanizmu interného trhu. Uplatnenie interného trhu v oblasti zdravotníckych služieb. Ekonomická analýza interného trhu z hľadiska alokatívnej a technickej efektívnosti. Problém kvality v podmienkach verejného sektora a služieb. Možnosť selekcie spotrebiteľov (napr. rozdielny prístup k pacientom).