Jak se dělá průzkum
Marketingový prieskum vykonávaný spoločnosťou Amasia, s.r.o. - agentúrou pre marketingové a sociálnoekonomické analýzy. Rozhovor a dotazníky. Zostavenie výsledkov prieskumu do grafov.