K súčasnému stavu a vývoju koncepcie a teórie medzinárodného marketingu - Urban, Eduard
Tri základné koncepcie podnikania: koncepcia výrobná, koncepcia odbytová, koncepcia marketingová. Rozvoj marketingovej koncepcie podnikania. Medzinárodný marketing a medzinárodný obchod. Význam marketingu a medzinárodného marketingu.