Komodity na svetových trhoch - Benko, M.
Obchodovanie s komoditami na svetových trhoch v máji 1995. Trhové ceny farebných kovov - medi, hliníka, zinku, niklu. Termínová cena pšenice. Vývoj termínových cien cukru.