Marketingový výzkum a informační průmysl - Trmač, P.
Využívanie on-line služieb databázových centier - najefektívnejší a najkompletnejší spôsob získavania sekundárnych informácií. Firmy, ktoré dominujú vo svete elektronických informácií: Compuserve, Dialog, Prodigy Services Company, Dow Jones News Retrieval, Lexis/Nexis.