Naliehavosť nástupu strategického manažmentu - Hrnčiřík, D.
Implementácia princípu strategického marketingového riadenia. Hlavné pojmy strategického manažmentu: pracovná porada, stratégia, strategický plán, marketingový a finančný plán. Vypracovanie strategického plánu: podnikateľská vízia, poslanie spoločnosti, vrcholové strategické ciele, voľba stratégie.