On-line báze dat a marketing - osvědčená (a nutná) symbióza - Papík, R.
Získavanie informácií z rozličných odborov z báz dát v databázových centrách vo svete aj v Českej republike. Kategórie báz dát (bibliografické, faktografické, celotextové, bázy dát katalógov, registrov, adresárov). Ukážky možností on-line báz dát na fiktívnych príkladoch.