Poškodili tých, ktorým mali pomáhať pokuta 300 000 Sk za porušenie zákona o hospodárskej súťaži - Holub, M.
Rozhodnutie Protimonopolného úradu SR, z ktorého vyplýva, že prezídium združenia ČESMAD Slovakia pravidlami na vydávanie karnetov TIR pre súkromných dopravcov porušilo zákon o hospodárskej súťaži a zákon o združovaní občanov.