SAE: Prvý slovenský veľtrh bol úspešný, v závere roka bude ďalší - Novák, P.
Prvý slovenský veľtrh pod názvom Zo stredu Európy do srdca Perzského zálivu sa uskutočnil v Spojených arabských emirátoch (SAE) - Abu Dhabi a Dubaj v máji 1995. Príprava podujatia, účastníci veľtrhu. Obchodné styky SAE so Slovenskom. Dovoz zo SAE na Slovensko a vývoz do SAE za rok 1994.